søndag 14. juli 2019

Når jeg ikke strikker, så leser jeg

På hytta har vi flere hyller med alle mulige slags bøker, fra ca 1900 til 1995. Det er skjønnlitteratur og det er faktabøker.
Tror det finnes flere skatter der, og jeg har sett mange bøker som jeg ønsker å lese. Og når jeg dro fra boka jeg hadde på nattbordet da vi dro opp sist, gikk jeg bort til bokhylla på stua og dro ut den boken som stod lengst til venstre på øverste hylle. Jeg så fort at Agatha Christie var forfatteren, og da viste jeg at jeg hadde funnet den neste boka jeg skulle lese.


Krim er nok en av mine favorittsjangere, og Agatha Christie kan absolutt denne sjangeren.
Dette er utgaven fra 1990, boka var første gang utgitt på norsk 1985.
Boken handler om ett godt voksent ektepar, som ikke evner å la merkelig opplevelser og hendelser gå hus forbi.

I følge bokelskere.no har Den norske bokdatabasen har skrevet følgende om boka;
Ekteparet Tuppence og Tommy Beresford er på besøk hos tante Ada, som henlever sine eldre dager på pleiehjemmet Sunny Ridge. Her treffer Tuppence også en sinnsforvirret gammel dame som babler i vei om forgiftet melk og et dødt barn bak kaminen. Eller er ikke den gamle så forvirret likevel? Da Tuppence senere får vite at damen plutselig er reist fra Sunny Ridge, setter hun i gang sin egen private etterforskning. Men før hun vet ordet av det, befinner hun seg midt oppe i et vanskelig mysterium.

Jeg praktisk talt slukte boka! Og når både jeg og min mann satt og leste, så ble guttene inspirert til å lese også. I tillegg hjelper det godt på at de har meldt seg på bibliotekets sommerles-kampanje. Så nå kan vi finne på å bare sitte ned med nesen i en bok alle sammen.
Herlig, akkurat sånn det skal være å være på hytta :)

2 kommentarer:

 1. Flott blogg du har Annette <3 Finner denne boken i lydbok? Jeg elsker krimlydbøker.
  Klems

  SvarSlett
  Svar
  1. Det vet jeg faktisk ikke. Skal rette opp linken til bloggen din plutselig, glemte det i kveld da jeg skrev innlegg. Klem

   Slett

Blir kjempeglad om du vil legge igjen en liten hilsen til meg!
Ha en fin dag!