lørdag 6. mai 2017

Strikk i bruk


Disse strikkeprosjektene er nok de som er mest i bruk her i huset.
Her går det i egenproduserte kopptuer/kjøkkenkluter.
Her er noen av de jeg har, og det er som dere kanskje ser, stor variasjon i farger, mønster, fasong og garn.
Min erfaring er at til daglig bruk så er det ikke så stor forskjellig i de ulike garnene. Det eneste er at de lyse klutene blir fort litt skjoldete, og vanskelige å få fine igjen etter vask, men det skal da vises at de er i bruk, ikke sant?

Har du egneproduserte kluter, og bruker du de?

4 kommentarer:

 1. Kun heimstrikka kluter i bruk her i heimen, også i alle regnbuens farger som dine:)

  SvarSlett
 2. Bruker nesten bare hjemmstrikkete kluter jeg også. Synes noen garn (som Paris) fort blir stygge, men de funker bra likevel.

  SvarSlett
 3. Jeg har mange hjemmestrikka kluter, ja. Bruker nesten bare det. De er strikket i litt forskjellige garn, og merker forskjell på at noen holder seg mykere og friskere i fargen lenger enn andre. Det er jo ikke så farlig til den slags strikk. Men favoritten er Tuva-garnet fra Europris. Min erfaring er at kluter strikket i Tuva holder både fasongen, mykheten og fargen lenge :)

  SvarSlett
 4. Brit Vie: Herlig!
  mimouna: Jeg liker Paris-garnet veldig godt, men det blir fort litt blast i fargene, men godt å strikke med og godt å vaske med, syns jeg.
  Line Kristine: Jeg har også fått øynene opp for Tuva-garnet, så det blir nok flere kluter i det garnet etter hvert, må bare strikke opp en del med av det bomullsgarnet jeg har liggende her ;)

  SvarSlett

Blir kjempeglad om du vil legge igjen en liten hilsen til meg!
Ha en fin dag!