mandag 1. mai 2017

Kassa med det rare(?) i...


I går kveld fikk jeg ett spørsmål om hva som hang i vindukarmen, så her kommer innlegget med det jeg fant i ene kassa under skrivebordet mitt.

Under skrivebordet mitt fant jeg som tidligere nevnt en kasse som hadde stått noen år. Der var det flere strikkeplagg som jeg flere ganger har lurt på hvor de ble av. Svaret var altså; en kasse som har stått ca 7 år under skrivebordet mitt!

Og her var det flere ting oppi, og som jeg nå skal vise dere.

En nisselue. Tror det må være mamma som strikka denne en gang, for mange år siden. Den passer nok en av gutta når jula nærmer seg igjen, om jeg ikke få bruk for den selv da. Blir jo helt sikkert noen runder med nissespilling i desember i år også! 


Denne lua er bittelitt liten til meg. Men likevel veldig god og varm. Den var en av få ting jeg kjøpte med meg, da jeg var på Island med folkehøgskolen i november 1998!
Tror nok at en av gutta kan få arve denne til vinteren.


Denne lille, friske, tova veska strikket jeg av garnrester jeg fikk av mamma en gang. Hun hadde nemlig også strikket en sånn, og jeg syns den var så stilig at jeg kunne ikke si noe annet enn "- Takk!" da jeg  fikk spørsmål om jeg ville ha restene.


Husker såvidt at jeg strikke dette skjerfet, men ikke hvor og når! Kan det ha vært på folkehøyskolen, tro?
Dette er noen år gammelt. Det er veldig tykt, og derfor best egnet på veldig kalde dager! Det er jo strikket rundt, og sydd sammen i endene.


Helt enkelt luftmaskebue-sjal, med lange frynser. Dette har jeg leita etter mer enn en gang...
Nå er det endelig på plass i den overfylte skjerf/sjal-hylla i skapet.


Digger fargene, men litt usikker på mønsteret. Men jeg blir nok å bruke det i passende anledninger. Husker det var en del jobb med å få det til. Heklet i Kitten mohair, så ble det feil var det bare pes... Det vet alle som har prøvd å rekke opp mohairgarn!


Dette sjalet strikket jeg i ca 2005, vil jeg tro. Det er strikket i alpakka. Husker ikke om jeg strikket det i along med TanteUll, eller om jeg bare hermet etter henne?
Mener å huske at du strikket ett i med mer rosa i, Marianne?


Vognteppe, som jeg heklet for å bruke selv, men kom visst aldri så langt! Så nå kommer jeg sannsynligvis til å bruke det i en av stolene ute, når det blir sommer og sitte-ute-vær. Om jeg ikke skal selge det da?
Hva tror du, er det noen som er interessert i en sånn fargeklatt av ett teppe?

I ryddinga kom jeg også over noen flere prosjekter som er ferdige, men som bare lå der, i mangel av en mer egnet plass. Mer om de senere ;)

1 kommentar:

  1. Artig å finne igjen ting. 7 år under skrivebordet var ikke verst, hihi.

    SvarSlett

Blir kjempeglad om du vil legge igjen en liten hilsen til meg!
Ha en fin dag!