søndag 5. februar 2017

Eple, stammen og noe sånt?

En forkjølelse har satt meg litt ut for tiden, men ikke mer enn at jeg orket å hjelpe Junior og rydde i garnboksen i går.
Ja, for han har jo en egen garnboks må vite... Hehehe...

Kan jo ikke risikere at han roter i garnet mitt, for en det noe som virkelig irriterer meg så er det kaos og floker i garnet.

Når han dro fram boksen sin i går, og tømte den på gulvet så det ikke bra ut.


Dette er til og med etter at vi har ryddet unna all fingerstrikkinga.
Så  da var det bare å nøste opp, ett og ett nøste om gangen.

For de fleste nøstene var egentlig ganske likt dette, bare at dette var  3 - 4 ganger større... Men ikke så mye garn som man skulle tro, det var mye luft inni der, for når jeg var ferdig og nøste de opp var det igjen 2 "kaker" med ca 80 gram i hver.


Alle smårestene vi fant ble fingerstrikket opp, og knytt sammen med resten av fingerstrikkinga. Og alle remsene nøstet sammen, ga dette nøstet!


Vi har en plan for hva vi skal bruke dette til, men jeg må undersøke litt og se om vi får til det vi har tenkt, før jeg sier noe mer om det. 

Hvordan er det med dine barn? Er de like glad i garn som deg? 

5 kommentarer:

 1. Følger med på hva fingerstrikkinga blir brukt til, for jeg har en som har akkurat oppdaget fingerstrikking, og lager enorme remser. Det hadde vært gøy å kunne lage noe av de fine remsene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Har to gutter her som fingerstrikker som bare det, heldigvis aller mest på SFO, for jeg tror det nærmer seg en kilometer eller flere...

   Slett
 2. Morsomt med garnglade barn. De to guttene mine har begge hatt perioder hvor de har strikket ting til bamsene sine. Datteren har strikket en del og er veldig flink, men ikke så interessert. Hun hekler av og til, så kanskje interessen kommer tilbake når hun blir eldre 😊

  SvarSlett
  Svar
  1. Eldstemann her er egentlig både interessert og flink til å strikke, men en smule utålmodig, så før jeg rekker å se på hva han strikker på, så har han felt av...

   Slett
 3. Datteren (som har flyttet ut) har omsider begynt å strikke. Hun raider fingarn-kassen min når hun er hjemmom, sukk. Klumpen bryr seg ikke om garn. Men han liker knapper. :)

  SvarSlett

Blir kjempeglad om du vil legge igjen en liten hilsen til meg!
Ha en fin dag!