onsdag 23. desember 2015

Ett babysett med mye mestring og til stor glede

Tidligere i høstlovte jeg å strikke ett babysett til en flott kollega som skulle bli mamma. Jeg hadde tenkte å strikke noe til henne, og spurte hva hun ønsket til den lille. Det endte med at hun kjøpte garn og mønster og jeg strikket i vei. Størrelsen skulle være 6 mnd så det var ikke noe stress, jeg kunne strikke når det passet meg. Så jeg har på ingen måte ni-strikket, bare kost meg med strikkinga.

Jeg nærmet meg slutten, og det nærmet seg julelunsj på jobben. Jobben jeg har sluttet på, og da vikariatet mitt gikk ut, og jeg har fått nytt vikariat en annen plass. Min gode kollega skulle også innom på julelunsj og jeg fant ut at det var jo en passende anledning til å overlevere babysettet.

Nå som det er overlevert kan jeg visere dere hele settet.

58/100 Babyjakke

Babyjakken var den største utfordringen, jeg syns ikke jeg får det fint rundt der hvor ermene syes i. Så jeg vurderte en stund å gjøre om, å strikke raglan. Men mangel på strikkepinner i riktig størrelse, fikk meg til å prøve. Og jammen klarte jeg det ikke ganske bra også. Ikke 100% , men 90 % er godt nok ;)

59/100 Babykortbukse

I dette settet var det kortbukse som var en del av settet.  Og uten to lange ben, så gikk det ganske fort å få den ferdig.
Utfordringen på denne var å sy i trykknappene pent, uten at det vises på yttersiden. Det gikk veldig bra det også!
Så dette settet ga stor grad av mestringsfølelse :)

60/100 Kyse
En søt liten kyse. Skjønte ikke helt hvordan den skulle henge sammen underveis, så her fulgte jeg bare mønsteret slavisk og jammen ble det en kyse til slutt!


61/100 Babysokker
Babysokkene var veldig enkle å strikke, da de er strikket fram og tilbake og sydd sammen oppå riste og i hælen til slutt. Heklet en runde rundt åpningen til slutt.

Her er hele settet samlet. Jeg ble kjempefornøyd, og mottaker ga også uttrykk for å være veldig og takknemlig, og da er det såååå artig å gi bort strikk!

Nå skal straks juletreet pyntes her, så begynner vi å nærme oss å bli ferdig til jul. Siste julegaven skal av pinnene om ikke lenge også ;)

Ha en flott lillejulaften!
AnnetteK

2 kommentarer:

  1. Det var et herlig sett du har strikket! Ha en fortsatt koselig jul!

    SvarSlett

Blir kjempeglad om du vil legge igjen en liten hilsen til meg!
Ha en fin dag!