tirsdag 2. juni 2015

46/100 - Har shoppet litt... igjen...

Siden jeg i helga fant ut at jeg faktisk fikk til å sy pannebånd, så måtte jeg gå til innkjøp av noe stoffer. Da er det praktisk at det finnes en Stoff og Stil i Trondheim. 


Jeg stakk innom og kjøpte med en halvmeter av hver av disse stoffene. Så nå tror jeg at det skal kunne bli både pannebånd og luer. Kanskje jeg får til noe mer etter hvert også.

 
Når jeg likevel var innom, så plukket jeg med meg disse to gratiskatalogene, med masse inspirasjon i. 

I bilen på vei til jobb i dag tenkte jeg på at det faktisk hadde gått en måned uten at jeg hadde hatt migrene...!
Det burde jeg så absolutt ikke tenkt på! For gjett hva som skjedde i dag? Jepp, jeg fikk migreneanfall. Jeg fikk tatt en paracet, jeg spiste godt med mat, og jeg drakk om ikke rikelig med vann, så drakk jeg opptil flere glass, uten at det gikk.
Da fikk jeg klar beskjed av en kollega om at jeg bare kunne dra hjem, og det var like greit. For etter å ha pakket sammen tingene mine, kastet jeg opp.
Vel hjemme var det bare å ta migrenemedisin og legge seg. Etter ca 1,5 time med søvn, var jeg så godt som ny igjen. 
Nå kjennes det bare ut som jeg har en trang badehette på meg, men jeg skal ikke klage, da jeg vet at andre plages med både hardere anfall og over lengre perioder.

Nå er jeg klar for å slappe av i sofaen resten av kvelden, og teste ut tingene som dumpet ned i postkassen min i dag!


Dette er sånne maskeholdere som man kan sette unna masker på, når man deler strikketøyet i flere deler, og strikker en om gangen. Disse er 20 cm, kanskje litt lange, men det kan jo sikkert vært praktisk innimellom det også.


Det andre som kom var disse heklekrokene. Fargerike skaft til å bli i godt humør av, og det kjentes veldig gode ut. Skaftet var av noe slags gummi, så disse glir ikke så fort ut av hendene.
Eneste skåret i gleden var at den ene kroken var bøyd!

Denne går det faktisk ikke an å hekle med, tråden bare glir av, får ikke ordentlig tak på den, og det er jo litt upraktisk. Har sendt mail til selgeren, så får vi se hva som kommer ut av det. Ikke at det er så veldig stor krise, da jeg har flere heklekroker i samme størrelsen, og hele settet inkl. porto kostet meg 42,- kr, men kjedelig likevel da!

Men nå skal jeg finne fram noe hekletøy, før det blir natta!

-Annette-

1 kommentar:

  1. Kjekt med nytt! Fine stoffer, og morsomme og fargerike heklenåler. Håper du får byttet den som var ødelagt.

    Migrene høres ikke godt ut, håper du har det bedre nå.

    SvarSlett

Blir kjempeglad om du vil legge igjen en liten hilsen til meg!
Ha en fin dag!