onsdag 10. mai 2017

Fargerike sjal og skjerf

Jeg har jo vist dere teppene jeg holder på med, så nå tenkte jeg at det var å tide å vise dere noen av andre prosjektene også.
Tenkte jeg kunne starte med sjalene, og denne gangen legger jeg med linker til oppskriftene på Ravelry, om noen blir inspirert til å se litt med på de.
Resten av prosjektene kommer i eget innlegg, plutselig!


Skikkelig knæsje farger på sjalet Kvothe.
Er redd jeg blir litt bleik i disse fargene, men det får ikke hjelpe, for fargene er skikkelig friske og stilig! Digger fargen og sjalet. Det ser ut som ribbestrikk, helt til jeg slipper ned vrangmaskene, og får sånn opprekksrad. Det blir så kult!
Ikke så mye igjen på dette, så gleder meg til det blir ferdig.


Her er her det mininøstene fra Julethreeway 2015 som brukes, så det er jo å høy tid å få dette ferdig. Teppet med nøstene fra året etter er jo ferdig for lengst...! Men den som venter på noe godt, venter jo ikke forgjeves som det så fint heter. Og når dette en dag blir ferdig, så har jeg tro på at det blir veldig stilig, mykt og varmt, altså!
Mønstert heter Lamina Wrap. Jeg opplevde som litt plundrete i starten, men når jeg kom inn i det så ser jeg selv hvordan det skal være, og slipper å nilese mønsteret hele tiden. Vel verdt og prøve.


Ganske enkelt sjal i rillestrikk, men hullrader. Veldig enkelt, og jeg tro det blir veldig fint.  Reyna er navnet på sjalet, og garnet er Zauberball fra Schoppel.


Etter å ha blitt inspirert av TanteUll, begynte jeg også på Exploration Station av Stephen West. Var veldig gira den dagen jeg starte, men siden har det blitt liggende, til fordel for andre prosjekter. Men jeg syns forsatt det er kult, og alpakkaen er jo supermyk, så det skal bli ferdig en dag. Bare ikke det som haster mest ennå...

Og planen min nå er jo å strikke litt på alle mine egne prosjekter ved siden av bestillingene, på følgende måte;
Først strikker jeg noen tagger på Det royale svøp, så strikker jeg noen cm eller ett nøste på genseren, som forøvirg vokser ganske fort, og så strikker/hekler/hakker jeg litt på ett eget prosjekt. Noen dager rekker jeg bare å holde på med bestillingene, andre dager rekker jeg også litt på egne prosjekter. Og mine egne prosjekter bytter jeg ut ca hver 3. dag, eller når det er naturlig.

Dette fungerer veldig godt for meg, for da får jeg jobbet på flere prosjekter, uten at jeg går lei noen av de.
Hvordan er det med deg, strikker du på ett og ett prosjekt, eller er det nok med ett om gangen?

1 kommentar:

  1. En imponerende samling sjal underveis også! Jeg holder en knapp på det grønne, det var mine farger. :)

    Jeg strikker nesten alltid kun på ett prosjekt av gangen, skulle jeg hatt så mange som deg ville jeg blitt superstressa og ikke fått gjort noen ting. Artig at vi er så forskjellige. :)

    SvarSlett

Blir kjempeglad om du vil legge igjen en liten hilsen til meg!
Ha en fin dag!