mandag 1. mai 2017

Bruker boka mi; Enda en strikkebok fra Pickles

Planen var jo å strikke meg gjennom strikkebøkene mine. Men med allerede ca 25 prosjekter på gang, og bestillinger til langt utpå sommeren, ser jeg at det blir litt vanskelig.
Så da tenkte jeg at jeg heller med ujevne mellomrom får ta for meg en og en av bøkene, og vurdere de. Se om det er noe i bok jeg vil lage, eller om det er en bok kanskje andre kan ha større glede av.
Er det noe i boka jeg har lyst å strikke, men ikke har tid nå, merker jeg oppskriftene og sette boka tilbake, så jeg kan ta den fram i neste runde, eller ved en senere anledning.

Pickles Enda en strikkebok av Anna Enge og Heidi Grønvold er ei bok med mange flotte plagg i.
Dette er deres tredje bok, og har oppskrifter på plagg til gutter og jenter, damer og herrer.

Som dere kanskje ser så stikker det opp noen gul-lapper fra boka. Det er 7 lapper, som merker 7 oppskrifter, som jeg har lyst å strikke. Og alle plaggene er til meg.
Det som holder meg igjen fra å starte, er som tidligere nevnt antall prosjekter, tiden, og prisen på garnet. I alle fall om jeg skal strikke meg orginalgarnet, så syns jeg ofte at garnet fra Pickles er litt dyrt, for meg som er delvis arbeidsledig. Men når jeg er i full jobb igjen er jeg klar til å bestille garn altså!
For disse skjørtene, kjolen og jakkene jeg har sett meg ut, har jeg veldig lyst på altså!!

Dette er en bok med mange flotte prosjekter, og er vel verdt og eie.

4 kommentarer:

 1. Spennende med strikkebøker! Denne har jeg ikke tittet i, må kanskje se om de har den på biblioteket.

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er verdt å bla litt i. Biblioteket er en lue plass å starte 😀

   Slett
 2. Må visst sjekke ut denne jeg også, selv om Pickles sine design ikke pleier å treffe meg.

  Ellers er jeg imponert over antall prosjekter du har på gang, og at du orker å påta deg så mange bestillinger! Bestillingsstrikk er noe skikkelig herk synes jeg, nettopp fordi jeg da ikke får strikket det jeg har lyst til.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tar bare på meg bestillingsstrikk jeg syns ser spennende ut, og som jeg har lyst å strikke. Så det er egentlig mindre press enn jeg trodde det skulle være.

   Slett

Blir kjempeglad om du vil legge igjen en liten hilsen til meg!
Ha en fin dag!