søndag 21. mai 2017

Strikker mer enn tepper og sjal

Orden.  Alt er pakket i hver sin prosjektpose, og i kurver.

Da jeg ryddet for ett par uker siden, lovte jeg å vise dere alle tingene jeg holder på med.
Jeg har vist dere teppene og sjalene.
Så nå gjenstår bare resten...

Still light tunika
Dette skal bli tunikaen Still light. Etter masse inspirasjon fra Vibbedille, så startet jeg på denne tidlig i vår. Planen var å få den ferdig til sommeren, og å bruke opp lageret av Sisu.
Rett etter oppstart på denne så tok jeg på meg flere store bestillinger, så denne er lagt litt på vent. Men ferdig blir den, en eller annen gang, og fargerik blir det nok også ;)


Dette er en kjole i Alpakka Silke, som er en bestilling. Denne har dere sett og hørt om flere ganger tidligere. Nå vet jeg ikke helt hva som kommer til å skje med denne kjolen, om det blir noe av den, eller om jeg rekker den opp. Håper å få avklart det innen juni!

Mønster fra Drops, garnet er Eventyr fra TrysilGarn.
Evighetsskjørtet...
Jeg strikker og strikker på den, men syns liksom ikke at det vises. Men det blir nok ferdig en dag dette også. Liker fargene i det veldig godt i alle fall!


Dette skulle egentlig bli adventsskjerf fra Bitta Mikkelborg, men så fant jeg noe annet som fristet mer å strikke, så da ble det liggende.
Jeg kommer nok ikke til å strikke det skjerfet, men jeg har ikke bestemt meg helt ennå om jeg skal rekke opp, eller om dette er starten på noe annet. Det vil vel tiden vise tenker jeg!


Svææære raggesokker
 Disse raggesokkene er jeg rimelig sikker på at jeg kommer til å rekke opp igjen etter hvert. Størrelsen ble helt feil, det vises ikke så godt på bildet, men jeg tror disse er størrelse hest, eller troll... !?!
Og siden raggegarnet er så tykt og stivt å strikke med, vet jeg ikke helt hva jeg skal bruke det til. Kanskje det kan passe inn i ett av hekleteppene? I smale striper så det ikke blir så stivt?
Kopptue eller not?
 Denne kluten er i fiskeben-struktur(?), og var noe jeg testet ut, etter å sett en video på facebook. Strukturen er kul i seg selv, men noe pes å strikke og det blir særdeles lite elastisk. Så denne kluten har en usikker framtid.

Etter lueinspirasjon jeg fikk på bussen

Lue i en struktur jeg på så ei lue, på bussen en dag i vinter. Ble bare ikke helt fornøyd med hvordan den ble i toppen.
Men planen er at lua bare får være som den er, å så skal jeg lage pulsvarmere i samme struktur til, etter hvert ;)


Jeg startet med å ha garn nok til 10 kjøkkenkluter i denne prosjektposen. 3 er strikket og 7 gjenstår. Nå det er og denne kluten er en av de 3 ferdige, den nesten er lagt opp og såvidt startet på. Dette er sånn innimellomstrikk som ligger i veska/sekken min.

Da tror jeg at jeg har vist dere alle prosjektene.
Tenkte jeg også skulle vise dere flere andre ting og tang, som jeg fant igjen og fikk ryddet unna i storoppryddinga mi. Men det kommer jeg plutselig tilbake med en annen dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir kjempeglad om du vil legge igjen en liten hilsen til meg!
Ha en fin dag!