søndag 7. mai 2017

Pågående tepper i fleng...

Da jeg blogget om oppryddinga mi i prosjekter, lovte jeg å vise dere alt jeg holder på med. Og det er jo ikke lite, så jeg blir nødt å dele det opp litt, eller vil jo aldri bloggen bli lastet opp ;) 

Så da starter jeg med teppene!Dette hakketeppet startet jeg opp med i god tid før eldtemann ble født i 2007. Det er blitt liggende i pause i år innimellom, men det siste året jeg hakket på det med ujevne mellomrom.
Nå gjenstår 3 lapper, så da kan det jo være håp om at dette teppet blir ferdig i løpet av sommeren. Og det kan jo passe fint, med tanke på at det er ett bomullsteppe, jeg bruker SandnesGarn sitt Mandarin Petit i dette.
Og jeg liker fargekombinasjonene veldig godt altså!
Og neste uke er det dette teppet som skal få plass sammen med bestillingene mine, ved godstolen!


Dominoteppet har jeg også holdt på med en stund. Jeg strikker masse på det i perioder, til jeg har strikket opp de restene jeg har funnet fram, og så blir det lagt unnå i påvente av nye rester. Jeg bruker bare pågynte nøster i dette teppet, aldri ett helt nøste!
Men nå har jeg fått samlet opp masse rester, så nå strikkes det på dette ved siden av bestilllingene, ut denne uka, for så skal jeg bytte ut hva som får stå ved godstolen. På den måten håper og tror jeg at jeg skal få strikket litt på både bestillinger og egne prosjekter. 


Dette er starten på Granny Stripe. Planen her var ett teppe av garn som var for tykt til de andre resteteppene jeg holder på med. Men siden jeg ikke har så masse rester i tykt garn, i alle fall ikke akkurat nå, får vi se hva som skjer etter hvert.  Men jeg tror det hadde blitt kult da!


Garter Squish strikker jeg også på sånn periodevis. Her prøver jeg å få brukt opp enslige hele nøster, sånn at det blir litt bredde på fargepartiene, men ikke alltid jeg har hele nøster, men de må veie over 20 gram i alle fall for at jeg skal bruke de her.
Syns dette blir flott og liker flyten som blir i fargene godt, siden jeg hele tiden strikker med 3 ulike farger.
Det begynner å bli stort og tungt, så jeg må nok etter hvert ta en vurdering på hvor stort jeg vil det skal være til slutt. 


Dette pleddet strikker jeg av garn jeg har arvet fra mannens sin gammeltante. Jeg liker fargen og fargeovergangene bedre enn selve garnet. Men når jeg første setter med dette, så går det greit å strikke med det, etter at den første pinnen er strikket.
For jeg trenger den første pinnen til å komme inn i det å strikke med sånt garn, hver gang...! 
Men teppet tror jeg blir veldig elastisk og godt, og det kjennes ut til å varme godt. Og jeg har nok garn til i alle fall to sånne tepper.
Ser mange som strikker sånne strikker de på diagonalene, jeg velger å strikke mitt rett opp, for å får rektangelformen på det.


Det royale svøp er bestillingsstrikk til ei hyggelig dame jeg har strikket til tidligere, og som har flere prosjekter på gang til meg.
Jeg digger dette teppet altså. Det har ikke vært kjedelig ett sekund å stikke på det. Jeg var en stund redd for at det ble veldig lite, men det var før jeg startet på blondekantene. Nå syns jeg nesten det blir litt vel stort.
Kanten rundt kommer nok til å ta en tid, da det skal være 140 tagger. Jeg er litt redd jeg skal gå lei om jeg bare strikker på dette, så jeg har bestemt meg for å strikke noen (4-5) tagger hver dag.
Deretter så strikker jeg på genseren jeg har på bestilling, og etter ett gitt antall cm på den, er det egostrikk, om jeg får tid. Da blir det litt på andre, og litt på meg ;)Blomsterenga mi, vokser sakte, men sikkert. Kanskje det er håp nå som det går mot sommeren, kanskje blomstrer dette i takt med blomstene ute?


Popcorn Babyteppe har jeg litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått ferdig, da dette var ett teststrikk. Men samtidig har jeg har strikket på det, jeg har lest mønsteret grundig og gitt mine tilbakemeldinger, og hun som hadde oppdraget takket for de. Men jeg må nok få ferdig dette en dag. Nå kjenner jeg jo ei som er potensiell mottaker av ett babyteppe etter hvert også, så kanskje det hjelper på motivasjonen? 

Restekasseteppe  er ett teppet med ruter som strikkes faste i hverandre forløpende. Og målet med dette var å få brukt opp en del garn med akryl i, som jeg arvet en gang. Tanken var at dette var ett teppe som skulle kunne brukes ute i hagen, og nå som det går mot hagesesong igjen, bør jeg få strikket litt på dette igjen!

Curliecue, blir ett fargerikt og varmt teppe. Dette strikkes i diverse enslige nøster i Finull. Det blir lett og luftig, men samtidig godt og varmt.
Digger måten dette er strikket på, men forkortende rader, og stikking i litt ulike retninger etter hvert.


Dette var teppene jeg holder på med. Så får jeg komme tilbake med de andre prosjektene senere. Jeg lover dere skal få se hele galskapen...!!

Ha en flott søndag da!
Her skal det strikkes, vaskes klær og så må vi vel komme oss ut en tur etter hvert!

2 kommentarer:

Blir kjempeglad om du vil legge igjen en liten hilsen til meg!
Ha en fin dag!