torsdag 9. februar 2017

Svake menn'ske...Idag hadde vi en utrolig nydelig soloppgang. 
Jeg måtte bare knipse bilde. Jeg posta bildet på Instagram, og tagget det med #godmorgennorge, og jammen ble ikke bildet vist i løpet av sendingen deres. Det var litt artig da! 
Jeg satt og surfet rundt, og prøvde å oppdatere meg på bloggene jeg følger.
På den runden var jeg innom TanteUll sin blogg, og før jeg rakk å tenke så mye mer, så var jeg godt i gang med Exploration-station-sjalet

Sjalet er designet av Stephen West. Og jeg strikker mitt i diverse restenøster av alpakka, fra både Sandnes og Du Store Alpakka.
Jeg tror jeg kommer til å bruke flere farger enn de 4 som er i mønsteret, men tror det kommer til å bli flott likevel.
Det blir i alle fall veldig mykt.

Ett annet prosjekt jeg også har startet på i dag er Still Light fra Veera Välimäki.
Vibbedille har jo skrevet så masse om denne, så jeg ble litt gira på å strikke den jeg også.
Jeg tror jeg også har funnet ut hvordan jeg skal bruke det garnet jeg har, best mulig.

Akkurat som om jeg ikke hadde nok prosjekter fra før liksom. Men kan man egentlig få for mange prosjekter? Jeg tenker at det ikke har noe å si, så lenge jeg jobber med det jevnlig.

Jeg har flere strikkekit liggende klare også, med garn, mønster og pinner. Har lyst å starte på flere av de også, men vi får se hva som skjer.

Men det som er sikkert nå, er at resten av denne kvelden skal jeg strikke på Nancy-kofta jeg holder på med. Det er jo tross alt en bestilling, så greit at mottaker får den etter hvert....
2 erme mangler ca 8 cm, og da er det jo det morsomste som står for tur, nemlig mønsteret. Gleder meg til å strikke det altså!

1 kommentar:

  1. Så gøy at bildet ditt ble vist! Flott soloppgang!

    Er på bloggrunde jeg også nå, veldig koselig. Og masse indspirasjon! Du er jammen kjapp med å starte opp nye prosjekter, blir spennende å følge med.

    SvarSlett

Blir kjempeglad om du vil legge igjen en liten hilsen til meg!
Ha en fin dag!