fredag 3. februar 2017

Min kreative krok

I dag er det fredag, og jeg har fridag, og godt er det. Har hanglet litt i det siste, og de siste par dagene nå har jeg hatt vondt i halsen og er tett i nasen og brystet.
Ute skinner sola, så da måtte jeg bare ut og lufte meg litt. Og endelig fikk jeg tatt meg sammen og gått den ene kilometeren til Posten, som ofte oppleves som litt lang, fordi den ikke går der jeg vanligvis ferdes.

Etter turen ut i sola, kom jeg hjem om dumpet ned i godstolen. Planen var å gjøre litt i huset, men måtte bare slappe av med en podcast først, og før jeg visste ordet av det fløt det rundt meg...


Her ligger luene og kluten jeg ble ferdig med tidligere i uka. Kanskje på tide å få de dit de skal...?
Garnnøstene ble kjøpt inni går, og er til en sokkebestilling.


På puffen ligger adventslappene mine til venstre, i påvente av at jeg skal fortsette monteringen. Posen over er den jeg har kopptuestrikkinga mi i, og begge de pågående kopptuene ligger oppå PC'en. Den røde du skimter er den jeg startet på tidligere i uka, den rosa måtte jeg bare starte på tidligere idag, da topinner.no demonstrerte helpatent i en av sine podcast-episoder!


Her er kurva jeg hadde planer om å rydde fram for en par uker siden, har liksom ikke fått strikket meg ned til den, for det er der Nancy-kofta ligger. Bolen og venter på ermer, og første erme nærmer seg slutten. Så det går da framover. Men den er litt tung og strikke på, så da må jeg variere med litt småstrikk.


Og i fanget ligger starten på bestillingssokkene! Måtte jo starte litt på de, for de haster det litt med, da han som skal ha de er kald på den nyopererte foten sin.

Men nå er podcasten jeg kikket på ferdig, så da må jeg se om jeg får gjort litt her, innimellom hostinga. Så får jeg strikke litt mer senere.


3 kommentarer:

 1. Fort gjort at det blir en del kreativt "rot" rundt en når man sitter og strikker, ja :) Du er ikke alene, for å si det sånn ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vil tro det ikke er bare hos meg det er sånn ja.
   Jeg elsker det, mannen syns ikke det er like stas.... ;)

   Slett
 2. Sånn ser det ut her også. :)

  SvarSlett

Blir kjempeglad om du vil legge igjen en liten hilsen til meg!
Ha en fin dag!