onsdag 5. august 2015

60/100 - Kaos eller kontroll?

Rett før helga kjøpte jeg noen kurver for å ha håndarbeid i, siden det var 3 for 2 på -nille. 


Disse to lave i forkant var stripset sammen, så da fikk jeg 4 kurver da.
Som dere ser har jeg nå tatt de i bruk, for i ettermiddag fikk jeg det for meg at nå var det på tide og rydde i alt jeg hadde stuket borti en krok, og ikke bare dumpe tilfeldige ting i kurvene.

Så nå har jeg dradd fram alt som slang rundt på stua og begynt å sortere!


Dette er i hovedsak prosjekter, planlagte, påbegynte og ferdige. Og ennå vet jeg at det er noen prosjekter i bagen som står i kjellerstua, og noen i kista på soverommet...!

*plystre, plystre*

Kjekt å ha noen prosjekter å veksle mellom, ikke sant?

Men har dere lyst å se litt nærmere hva jeg holder på med?

Ehhh...
holder på med? Dette er vel mer har holdt på med...
Jeg har en liten kurv med ferdige prosjekter som har rent over... Her finnes babykjole, kluter, halser, sjal, babyteppe... Og hvem som skal motta tingene, tja si det? Tror det er på tide å legge ut noe for salg.
Kurva på gulvet inneholder bøker, mønster, garnvinde, nøstemaskin, strikkepinner (sånne laaange) og tomme brødposer det har vært garn i. Kanskje på tide å rydde i den ja!?!

Her har jeg en del pågående prosjekter, foran til venstre er det pulsvanter og Curliecue som ligger. Foran til høyre er det Simple Sprinkle.
I kurva bak ligger Sea Salt - sommertoppen jeg skulle strikke ferdig til i sommer. Men denne sommeren kom aldri, så vi får satse på at neste sommer blir bedre, og med en flott gul sommertopp, må den jo bare bli bra! Der ligger også ulla og håndteinen i plastikkposen, og venter på at jeg skal gjøre ett nytt forsøk. Det er mulig jeg må søke eksperthjelp til dette etter hvert....
Det lilla er en sped start på ett pannebånd, og det blå er egentlig bare restene etter kantfargen til LogCabinteppet.
Så her er det mange timer med koselig strikk som venter på meg!

Garnet og den spede begynnelsen foran til venstre skal etter planen bli ett skjørt, kanskje? Jeg tenker for tide at jeg kanskje skal bruke garnet til noe annet, men vet ikke. Jeg har jo strikket og heklet meg flere skjørt, men de blir jo ikke brukt, er det da noe poeng og lage flere?
Hmmm....
Hva tenker du?
Det gulgrønne bakom er starten på sjalet Pimpelliese.
Det hvite som blitsen tok, er tynt heklegarn og tynn krok, og planen er en festløper, en vakker dag. Dette tar nemlig tid :)
Foran der ligger det en rosa liten glassbrikke, sammen med ett halv nøste som skal gi meg ca 5 glassbrikker til, så jeg får 6 totalt.
Det brune foran er en ferdig hals som har sneket seg opp blant resten på bordet.
Det helt til høyre kommer jeg tilbake til ;)

Her skimter vi i bakgrunnen to garn-kit på to ulike skjerf/halser fra Marte Helgetun, som jeg kjøpte på Kaki i Åre i fjor høst.
Helt til venstre ser vi masse rester av Finull, som jeg skal bruke til Curliecue.
Det grønne i midten er en annen sommertopp som ikke ble ferdig i år!
Stålbollen inneholder de alle minste restene av finull, og anna ullgarn, som jeg hekler sitteunderlag eller teppe av, sånn på diagonalen. Greit prosjekt til rester på 2-5 gram.

Her ser du flere av tingene jeg allerede har skrevet om.
Det lilla og grønne i midten er starten på sommermysteriet til Strikk Innom, som jeg rakk å starte på rett før ferien, men som ikke ble med på ferie, og dermed har blitt liggende. På tide å skrive ut resten av cluene kanskje, og ikke minst på tide og fortsette strikkinga!?!
Glasset som står ved siden av inneholder magebånd på brukte garnnøster, som jeg ikke har fått lagt inn på Knitmeter.com ennå.
2 av nåleputene skal jeg få strikket "ett lag" til på, så de får en ok størrelse.
Jeg har også ett glass med heklekroker, som jeg skal rydde strikkepinnen ut av, for det ble veldig rotete med den der... :S
De rosa greiene i plasshylsene er maskeholdere som jeg kjøpte på ebay i vår en gang. De er veldig reale, bortsett fra at de er veldig tykke...
Vil du ha en?
De første to som melder at de ønsker seg en, får en hver, jeg trenger nemlig ikke 4...
Fysj for ett blitsbilde! Jaja.
Bakerst er det en kurv med noen nøster mohairgarn.
Foran til venstre ligger hakketeppet mitt og til høyre står posen med garn til ullgenser til meg selv. Garnet som jeg kjøpte på Kaki i Åre i april, men som jeg ikke har startet på ennå, siden tykk ullgenser ikke er det man tenker at man trenger om sommeren. Men når det er sagt så hadde jeg nok bodd i den hadde den vært ferdig, for sånn har sommeren vært i år... Så snart skal jeg starte på den!

Den andre nye kurva ble oppholdsplass for noe av sokkegarnet mitt, og foran ligger en helket kurv, med alle prosjektposene mine i.

Så sånn er stå her akkurat nå, og med annonsert hjemkomst av mann og barn, som har vært noen dager på hytta, så må jeg vel bare legge bort pc'en og begynne å rydde ting på plass!

Og har du giddet å lese hele dette innlegget fra meg, og legger igjen en kommentar om at du ønsker en overraskelse, så blir du med i trekning. En av dere får en overraskelse i posten fra meg, noe av det som er på ett eller flere av disse bildene. Så her er det to-tre stykker som har mulighet til å få noe fra meg. Jeg trekker vinner av overraskelsen på fredag kveld, den 7.august.

Ha en flott og kreativ kveld dere ute, enten det er kaos eller kontroll i dine saker :)

AnnetteK

2 kommentarer:

  1. Hihi, dette så veldig kjent ut. Garnnøster og halvferdige prosjekter overalt. Kjekt med nye kurver, da. Kanskje jeg også burde skaffe meg noen.

    SvarSlett
  2. Fnis ;)

    Dette så kjent ut! "Rydda" alt inn på kontoret i juni, men nå tror jeg jeg må rydde kontoret og sofakroken!

    SvarSlett

Blir kjempeglad om du vil legge igjen en liten hilsen til meg!
Ha en fin dag!