fredag 14. mars 2014

Så vart det jaggu helg igjen...

Denne uka har gått utrolig fort. Hvor ble egentlig alle dagene av? 

Her er noen glimt av hva jeg har brukt uka til...
 
Jeg har fått sortert det jeg tror og mener er siste rest av garnlageret mitt. Nå har jeg system og oversikt, takket være Ravelry og ett regneark. System og oversikt er bra, og nå bobler jeg egentlig over at ideer om hva garnet skal brukes til... Jeg mangler bare tid til å omgjøre ideene til prosjekter! 
Har du litt tid og donere bort til meg, så si gjerne fra ;)
Hihi... 
Onsdager er turdag på jobb, og denne uka begynte vi å lage vår egen leirplass i skogen. Riktignok har en gruppe fra barnehagen begynt for ett år siden, så vi har bare overtatt plassen. Men vinterens stormer har herjet godt med området, og det til tross så hang fortsatt preseningene i skogen. De måtte bare strammes opp. I tillegg har vi kommet godt i gang å med å lage vegg. 
Vi har så mange planer for plassen, og både store og små gleder seg til neste tur i skogen <3

 Junior er veldig glad i bøker, og leser bøker tidlig og sent. Vi har lest for han på senga så lenge han kan huske, og er det en kveld det ikke blir lesing, blir han skikkelig skuffet og lei seg.
Nå i det siste har rollene ofte vært byttet om, han har vært den som har lest til oss. Han mestrer lesingen veldig godt, og syns det er stas å lese til oss.Da koser både stor og liten seg <3


Nå som det er fredagkveld, har jeg krøpet godt oppi sofakroken min, og prøver å bli ferdig med første beinet på den første av to bestillings-ullbukser. Er ikke så mye igjen, men armen verker så det går litt av og på med strikkinga.

Sånn det var ett lite innblikk i uken min.
Håper alle der ute har det bra, og får en superflott helg!

2 kommentarer:

  1. Høres ut som dere har hatt en fin uke, så koselig med liten gutt som leser, lykke til med bestillingstrikkingen!

    SvarSlett
  2. Så hyggelig å bli lest for av sønnen! Moro når rollene byttes om etterhvert. Eldstemann får lov til å ligge å lese litt selv etter lesestunden på sengekanten, og jeg fryder meg over å høre fnising derfra, jeg husker selv hvor kjekt det var å lese på sengekanten.

    SvarSlett

Blir kjempeglad om du vil legge igjen en liten hilsen til meg!
Ha en fin dag!