fredag 19. juli 2013

Helg

Det er jammen helg igjen, ukene går så utrolig fort når man har ferie. Og at det er helg igjen, betyr at jeg har bare en uke igjen av ferien... 

Etter å ha feiret guttenes oldemor, som fylte 85 år idag, store deler av dagen, har jeg nå dumpet ned i sofaen, med smågodt, cola og Johannesjakken til junior. 

Fin fredag!

Hva gjør du på en fredagskveld?

7 kommentarer:

 1. Hva jeg gjør på fredagskvelden? Jo nå skal du høre, jeg sitter på et hotellrom i Bergen og ser tvprogramene på nett-tv som jeg ikke har fått sett denne uken på grunn av det utrolig nydelige været som var på Sørlandet denne uken som jeg tilbragte på hytta. Og så leser jeg noen blogger og har jeg stillt vekkeklokken på grytidlig....

  God helg og god ferie!

  SvarSlett
  Svar
  1. Høres ut som det har vært bedre vær hos deg enn hos oss da, vi har fått sett mye TV, mens vi har sittet inne under teppet og kikket ut på regnet ;)

   Slett
 2. "Spiller de sjakk også nå?" tenkte jeg, før jeg skjønte at det var snakk om jakken på strikkepinnene... Johanne-sjakken... :D Haha.

  Jeg kom akkurat hjem fra samme oldemora, og bruker resten av fredagskvelden (som akkurat ble natt til lørdag) til å surfe rundt på nettet og se hva jeg har gått glipp av mens jeg har vært på fjellet noen dager.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahaha... Sjakk, nei det tror jeg ikke vi har i hus en gang ;)

   Slett
 3. Så fin den jakken var :)

  SvarSlett
 4. Nydelig jakke! Fine farger som blir spennende i ferdig jakke :)

  SvarSlett

Blir kjempeglad om du vil legge igjen en liten hilsen til meg!
Ha en fin dag!