torsdag 26. mars 2020

Hei, her er jeg. Igjen....

Hei alle sammen! 
Nå tenkte jeg at det var på tide å blogge litt igjen...! Jeg vet jeg har sagt det flere ganger før, og kan ikke love at jeg klarer å følge opp i større grad nå, enn tidligere, men jeg har i alle fall lyst til å gi det en sjanse igjen. Om ikke annet så som en logg for meg selv. Men skulle noen andre forville seg inn hit, er det bare hyggelig det da. 

Nå i dette Korona-tiden, så fikk vi endelig ferdig rommet hvor alt garnet mitt skal få bo. Så nå nærmer det seg orden altså. Men tenkte først å vise en video av hvordan det så ut, før jeg tok tak i det. 

Ehhh... Nei, den video fikk jeg ikke til å vise. Og ikke fant jeg bilde heller... Jaja

Men nå begynner det å komme på plass i hylla si. 
I de nederste hylle er garn og mønster pakket i prosjektposer, og stappe inn i hylla, så det er litt mer enn det ser ut som, faktisk :s

Jeg har notert opp alt garnet jeg har i ei bok, for å si det sånn, garnlagersidene i "Bullett Journal for knitters" hadde ikke holdt! Så jeg har laget meg en egen bok for lagergarnet mitt.
Så nå lurer jeg på om jeg skal føre alt inn på PC eller skrive det på nytt i bok, for å samle garntypene som er lik sammen, for nå står alt i den rekkefølgen jeg fant det og registrerte det. Men tanken er jo styrke ut nå jeg bruke noe, for så å føre eventuelle rester inn i lista på nytt. Så da er det kanskje bare merarbeid å systematisere det nå?
Hva ville du gjort?

Har gjort klar planer for flere innlegg, så heng med ;)

1 kommentar:

  1. Så fint med eget rom, jeg skulle gjerne hatt et eget syrom. Skulle gjerne sydd mer, men det er så tungvint å flytte maskina fram og tilbake, så da blir det mest strikking. Men det er jo ikke så ille det heller :-)
    Ønsker deg en riktig fin påske!

    SvarSlett

Blir kjempeglad om du vil legge igjen en liten hilsen til meg!
Ha en fin dag!