torsdag 31. mai 2012

En Marius til ei studievenninne

Gjennom videreutdanninga jeg har tatt i vinter, eller den er jo ikke helt ferdig ennå da, har igjen å levere eksamensmappe... Og den skal leveres om en uke, så jeg må vel snart begynne å jobbe med den for alvor.
Men tilbake til saken...
Gjennom videreutdanninga har jeg blitt kjent med mange flotte folk.
Og ei av de jeg har blitt kjent med, hadde så lyst på en Mariusgenser. Vi snakket litt om hvilket garn som var aktuelt og hvordan hun ønsket at den skulle være. Vi kikket litt på bilder, og ble enige om at jeg kunne strikke den. Eneste forutsetningen var at det ikke var noe tidspress inne i bildet.

Så en 3 ukers tid etter at vi ble enige, var jeg klar til å starte opp. Måtte jo få unna en stor innlevering på skole først, må vite.

Mariusgenseren godt i gang
Når jeg først kom igang, syns jeg jo at dette var kjempekjekk strikking, og etter ca 3 uker var hele genseren ferdig og klar til overlevering.

Genseren er strikket i Smart fra Sandnesgarn, og er en kombinasjon av 2 mønster. Ble veldig fornøyd med resultatet, og etter som jeg har forstått ble mottakeren også det, og hun har visst brukt den masse.

Genseren rett før den ble hentet.
Ellers så er det litt av og på med strikking om dagen, men litt får jeg da gjort. Har noen planer som jeg har startet på.

1 kommentar:

  1. Imponerende å bruke så kort tid på en genser til voksen!! Jeg har lyst å strikke en slik til meg selv, men jeg håper jeg klarer det innen ett år... Forståelig at mottaker ble fornøyd :)

    SvarSlett

Blir kjempeglad om du vil legge igjen en liten hilsen til meg!
Ha en fin dag!